Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5103 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
nie rozumiem, czy można by to jakoś streścić po polsku?? proszę

wczoraj mnie złapał straszny ból brzucha, żołądka, głowy, nawet nudności dostałam...już myślałam,że mnie jakieś dziadostwo złapało wzięłam nospę, krople żołądkowe, i poszłam resztkami sił spać...uff całe szczęście,że przeszło...mąż juz chciał na pogotowie mnie wieźć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
magdalena_d84 napisał:

wczoraj mnie złapał straszny ból brzucha, żołądka, głowy, nawet nudności dostałam...już myślałam,że mnie jakieś dziadostwo złapało wzięłam nospę, krople żołądkowe, i poszłam resztkami sił spać...uff całe szczęście,że przeszło...mąż juz chciał na pogotowie mnie wieźć...
Jak nic madalen, grypa żołądkowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
magdalena_d84 napisał:

Mozna to stescic w kilku slowach ,, nie licz na norweska sluzbe zdrowia,, a jesli chcesz o tym wiecej, przeczytaj sobie co zamiescila nasza adminitrator we wczorajszym poscie. mialam wiele, az za wiele kontaktow z norweskimi specjalistami, wktotce zaczne o tym pisac ksiazke...pod tytulem NIE DO WIARY!
Plik załącznika:
Nazwa pliku: God_bedring-77ec6e268c3fec6f2747800fb8ffbd12.doc
Wielkość pliku: 37376
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
magdalena_d84 napisał:

Mozna to stescic w kilku slowach ,, nie licz na norweska sluzbe zdrowia,, a jesli chcesz o tym wiecej, przeczytaj sobie co zamiescila nasza adminitrator we wczorajszym poscie. mialam wiele, az za wiele kontaktow z norweskimi specjalistami, wktotce zaczne o tym pisac ksiazke...pod tytulem NIE DO WIARY!
Plik załącznika:
Nazwa pliku: God_bedring-e4c0f1f007e20978abe69ce4a21b6a0c.doc
Wielkość pliku: 37376
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
magdalena_d84 napisał:

to że żołądkowa grypa to też się sama domyśliłam...dobrze,że skończyło się tylko na takich objawach jakie napisałam...
ale ja nie rozumiem nic z linka jaki zapodał Dino
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Niemartw się ,nie jesteś wyjątkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
retier1 napisał:
magdalena_d84 napisał:

to że żołądkowa grypa to też się sama domyśliłam...dobrze,że skończyło się tylko na takich objawach jakie napisałam...
ale ja nie rozumiem nic z linka jaki zapodał Dino

Krótko mówiąc, szczepionka składa się z dwóch składników, wody i proszku z wirusem, misiowie szpitalni zapomnieli przy szczepieniu wymieszać składniki i szczepili wodą . 110 osób ma być zaszczepione powtórnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
Niemartw się ,nie jesteś wyjątkiem

ty też?? to juz mi lepiej sie zrobilo,bo mylalam ze tylko ja nie rozumiem ptrafisz podniesc na duchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
aaaaaaaa dziekuje za wyjasnienie...myslalam ze to cos jeszcze gorszego na temat tej grypy ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
A JEŚLI ROZNOSI GRYPĘ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok